URNIK:

PONEDELJEK - SOBOTA:
Naročila sprejemamo po dogovoru
NEDELJA IN PRAZNIKI:
Zaprto

Najdete me na:

1. DOBRODELNI FRIZERSKI MARATON 2018

V soboto, 16. 6. 2018, je v okviru Argonavtskih dni na Vrhniki potekal 1. Dobrodelni frizerski maraton. Kar 27 frizerjev je v 12 urah sfriziralo več kot 250 glav in zbralo 2.550 € za Zvezo prijateljev mladine Slovenije, ki bo ta denar namenila za letovanje socialno ogroženih otrok in polnjenje njihovih šolskih torb. 

Ponosna organizatorka Nešana Arnaut nam je zaupala, da je bila organizacija težka naloga, a nepozabna, polna dobre volje, nasmejanih in zadovoljnih strank ter neverjetne energije med ekipo frizerskega maratona in sodelujočih frizerjev, ki jim je še posebej hvaležna za sodelovanje. Izvedba projekta namreč ne bi bila mogoča brez njihove zagnanosti in pripravljenosti priskočiti na pomoč, hvaležna pa je tudi Zavodu Ivana Cankarja Vrhnika, kjer so bili prvi, ki so prisluhnili njeni ideji, jo podprli in pomagali izpeljati projekt, ki si ga je zadala.

Projekt je podprlo še veliko donatorjev, ki so celotno ekipo oblekli, nahranili, poskrbeli za zvok in posnetke, glasbo, nagrade, ličenje, poslikavo obraza, snemanje, slikanje, delovno opremo in pripomočke, organizacijo, kozmetiko, dekor in s skupnimi močmi pripravili res čudovit dogodek, za katerega upamo, da postane tradicionalen in nam omogoči vsako leto znova nasmejati vsaj peščico otrok.

Hvala vsem, ki ste se frizirali, oddali svoje prispevke in tako pomagali na poti do cilja.

 


Članki:

Moja Občina

Moia.in

Revija Frizer

Slovenske Novice

ZPMS

Zurnal24

Lions Vrhnika

Blog Uporabna Stran