URNIK:

PONEDELJEK - SOBOTA:
Naročila sprejemamo po dogovoru
NEDELJA IN PRAZNIKI:
Zaprto

Najdete me na:

(H)ART SHOW

To je prav posebna modna revija, ki ne temelji zgolj na predstavitvi frizur, pač pa skozi preplet različnih kreativ nosi sporočila, povezana z modo in umetnostjo. Na tem mestu želim poudariti, da se je prav za ta dogodek zbrala ekipa profesionalnih mojstrov oblikovanja las, vizažistov, modnih kreatorjev, plesalcev, fotografov, snemalcev in s pomočjo vseh veščin svoje stroke naredila vrhunske izdelke, ki pa ste jih lahko videli  na odru Cankarjevega doma Vrhnika.

Vse se je odvijalo v znamenju slogana: FRIZERSTVO. UMETNOST. SRČNOST.

Poleg krasnih oblek in frizur, na katerih so se spočile oči; presunljiva glasba, ki je napolnila ušesa; poleg vznemirljivih kreacij in umetniških vložkov, ki so dvigale kocine – pa so tisti večer močneje bila tudi naša srca, polna radosti, da lahko stopimo skupaj in z izkupičkom vstopnin pomagamo lokalnim družinam v stiski.

To je bil res krasen in obsežen projekt. Seveda pa nič od tega ne bi uspelo brez pomoči kolegov, donatorjev, sponzorjev.  Zahvala gre tudi našemu generalnemu sponzorju, ki pravi »ČUTI. ŽIVI. OBOŽUJ.« in se s svojim sloganom popolnoma zliva z esenco tistega večera. Subrina Professional, hvala za produkte vrhunske kakovosti, s katerimi smo lahko naše ideje preslikali v stvarnost, iz skice – na glave naših modelov.

Za te frizerske umetnosti so poskrbeli naslednji frizerji: Nešana Arnaut, Marjetka Korošec, Suzana Jankovič iz Frizerskega salona SLAS, Leja Mlinarič iz Frizerskega studia Saleja, Petra Horzelenberg iz Petrinih spletk ter Pavlina Toner, Marko Matjaž, Lea Gasser Krisper – vsi iz Frizerstva Marko Matjaž Cut’n’go.

Povabili smo tudi gospoda Župan, Danijel Cukjati, ki je ob tej krasni priložnosti želel dodati besedo ali dve.

Obleke za predstavo 5 ELEMENT so delo Barbare Franjič iz Patricia Pie, Klavir je igral Primož Malavašič, arijo je zapela  Maja Ceglar.

Za šivanje oblek kolekcij FRIZER in ŠIVILJSTVO je poskrbela Ksenija Trobec, za poslikavo Neža Cigale, koreografija pa je delo Aljoše Moderndorferja, plesalke iz dance crew Priority.

Zahvala gre Trgovini Anvina, ki je zagotovila rekvizite za predstavo in Princess Shopu, ki je obula naše modele.

Za ličenje so poskrbele naše vizažistke: Neli Paspalj, Marina Kocjančič, Neja Doles in Jana Meglen.

Plesalec Peter Capuder iz plesnega studia Prostyle in Irena Pfunder Tkalec iz plesne šole Plešem zase, zgodbo sta prikazala v plesni točki MAD WORLD.

Hvala Pekarni Adamič, Trgovini Estela, Pronega, KAJ 5 za foto in video snemanje, fotograf Primož Trček, revija Frizer za medijsko podporo in VisArt-u.

Hvala Zavodu Ivana Cankarja Vrhnika, ki pomembno prispeva in vpliva na razvoj kulture, športa in turizma v Občini Vrhnika za njihovo strokovnost, prijaznost, potrpežljivost in izjemno tehnično podporo, da je prizorišče (H)ART showa skupaj z vsemi idejami v Cankarjevem domu tako lepo zadihalo; hvala Lions klubu Vrhnika-Notranjska, ki na najrazličnejše načine že vrsto let povezuje ljudi in skupnosti ter nesebično pomaga vsem pomoči potrebnim.

Zahvala gre vsem prostovoljcem, ki so nesebično pomagali pri pripravi in izvedbi dogodka, organizaciji dogodkov Eventnika,tehnični ekipi iz zaodrja – vsem kreatorjem, modelom, umetnikom ter voditeljici programa Tadeji Vaupotič.

S tem dogodkom nismo zaznamovali samo še enega dneva na koledarju, ampak tudi življenja vseh tistih, ki so se jih  dotaknile roke dobrodelnosti.

Članki:

Visit Vrhnika – Naš časopis julij 2019

Revija Frizer

Moja Občina

Visit Vrhnika – Naš časopis maj 2019