URNIK:

PONEDELJEK - SOBOTA:
Naročila sprejemamo po dogovoru
NEDELJA IN PRAZNIKI:
Zaprto

Najdete me na:

ZLATI REZZZ

ZGODBA ZLATI REZZZ

Da se udeležim 1.resničnostne oddaje Zlati rez na TV3 se mi je zdela odlična priložnost za predstavitev poklica frizer, osebni izziv, pridobivanje izkušenj in znanja ter osvajanje nagrad.

Na avdiciji ustvariti frizuro in z njo impresionirati žirijo. To je zame pomenilo, da moram narediti nekaj drugačnega, drznega in posebnega.

Iz klasične irokeze sem dobila idejo, da bi na stranskem delu glave naredila tisto ‘drugače’. Zgodil se je ‘klik’ v glavi. Povezala sem idejo  šivanja z gumbi. Točno vizijo sem imela barvne kombinacije gumbov  roza,vijola,bela,rumena na svetlolasem modelu.

Zelo navdušena nad končanim izdelkom in odzivi žirije, sem se počutila zmagovalno, zadovoljno in srečno, da je kreacija vstopnica za nov izziv.

Niti v sanjah pa si nisem predstavljala, da bom v resničnostnem šovu s svojimi kreacijami zmagala.

AVDICIJA

V zadnjem izzivu oddaje naključno postane rdeča nit KOLEKCIJE barvna kombinacija gumbov.

Pod pritiskom a hkrati svobodo, ni bilo omejitve pri ustvarjanju kolekcije.

Ideje so prihajale sproti, ko sem dobila na izbiro modele.

Prvi model MAJA je predhodno imela svetle blond lase. Želela sem jo ohraniti še vedno kot svetlolasko nežno in umirjeno, zato sem izbrala pastel barvo videz lososa. Na zadnjem delu sem dodala dva velika pramena rumene barve. Spletla sem kitko kot ‘trak za lase’ in šivala gumbe. Zato ta model predstavlja ZAČETEK (AVDICIJA) moje poti na show Zlati rez.

Drugi model POLONA je NADALJEVANJE poti in zgodbe show-a, v katerem je zelo barvito in se dogajajo vzponi in padci. Zato sem frizuro naredila bolj vijugasto, valovite kodre. Narastek sem pobarvala s temno viola barvo. Pramena so narejena po dolžini s freehand tehniko intenzivnih barvnih odtenkov viola, roza ,rumena, prav tako vsi ti odtenki v pastel barvah.Za finiš čez celo dolžino las je bila dodana zelo nežna past barva za roza lesk.

Tretji model HANA je bila predhodno rjavolaso dekle, katero sem spremenila v temnolasko z detajli, ki predstavlja močno osebnost, samozavestno, drzno, barvito in posebno žensko. Tako kot predstavljam sebe ob KONCU oddaje. Na zadnjem delu glave sem naredila undercut in postrigla asimetrični bob. Na sprednjem delu je barvni detajl fru fru postrižen asimetrično in pobarvan z intenzivno roza in viola odtenki.

ZMAGOVALNA KOLEKCIJA

Neverjetni energiji, ki me je spremljala ves čas v oddaji , sem verjela, da sem bila ponovno usmerjena na prava pota. Spoznala sem sebe, svoje zmožnosti in pustila svojo kreativnosti na plano.

IZZIV EDITORIAL – TEJA JEGLIČ DESIGN

IZZIV AVANTGARDE

IZZIV GEOMETRIJSKO STRIŽENJE

IZZIV POROČNE FRIZURE

 

 

Članki:

Revija Frizer

 

Facebook video:

Ogled videoposnetka