URNIK:

PONEDELJEK - SOBOTA:
Naročila sprejemamo po dogovoru
NEDELJA IN PRAZNIKI:
Zaprto

Najdete me na:

#VZTRAJAM: Nešana Arnaut

V avgustu predstavljamo #vztrajam ambasadorko Neško! Neška je frizerka, poslovna ženska ter ustvarjalka dobrodelnega frizerskega maratona in (H)ART showa.

 

Foto: Danijel Čančarević

Neška je vztrajna in energična frizerka, ki svoje energije ne usmerje le v kreacije frizur v okolju svojega frizerskega salona, ampak svoj talent in dobro voljo usmerja tudi širše.

 

Frizerka je že 20 let, svoj frizerski salon pa vodi že deseto leto. Letos poleti je organizirala že 2. frizerski maraton, ko so se zbrali frizerji iz vse Slovenije, ki so nudili frizerske storitve in zbirali dobrodelne prispevke. Zbrana sredstva so namenili družinam v stiski.

 

 

Neška je sicer zmagovalka prvega slovenskega resničnostnega šova Zlati rezzz. Je pa ob deseti obletnici salona pripravila tudi prav poseben dogodek. Dogodek (H)ART, v katerem je Neška združila vsa osebna in poslovna znanja, je letos poleti navdušil vse, ki so se ga udeležili. V Cankarjevem domu Vrhnika so se na odru predstavili manj znani in potencialni frizerji, umetniki, pevci, plesalci in make-up artisti ter pripravili res čudovit umetniški večer.

 

Video predstavitev: Vztrajna Neška pravi: “Zaupaj vase!”

Čeprav so občasni slabi dnevi čisto ok, Neška pravi, da ti ne smejo postati način življenja. Hvaležnost in zaupanje vase sta ključ uspeha.

 

 

Dodatni posnetki:
Alen Kočevar (snemalec, montažer in avtor)
Jerneja Korošec (asistent)

 

Članki:
Metropolitan